Glassbutik i Halmstad

Glassbutik i Halmstad

Hej hopp! Här bjuds det på solsken och glass i stora lass, man kan nästan tro att sommaren är här. Jag har idag varit på en glassbutik i Halmstad och tro det eller ej men det blev första glassen för i år. Det trodde jag inte för några veckor sedan när regnet öste ner över Halmstad och det tycktes aldrig sluta heller. Jag var med min son på stan i Halmstad idag och efter att vi hade ätit lite lunch så kände vi att det hade varit gott med efterrätt så vi åkte till en glassbutik här i Halmstad. När man har varit utan glass i flera månader så kan jag meddela att den första tuggan är oerhört god, det var som att man hade upptäckt något nytt. Jag tycker om glass så otroligt mycket men det tappar hela charmen när det är kallt ute, det finns inget mening med att äta något svalkande när man redan är iskall. Idag har vi haft upp emot tio graders värme i Halmstad och stod man i solen så kan jag garantera att det var betydligt varmare än så, riktigt härligt vårväder med andra ord. Jag hörde att det skulle bli lite sämre till helgen men att det fortfarande skulle vara sol, så länge det inte regnar och blåser så är jag nöjd. Det är fördelen med att bo i Halmstad, ute på kusten så är det sällan som det regnar under våren och sommaren. Däremot är det givetvis lite blåsigare än inåt i landet, men på sommaren kan det vara rätt skönt om det svalkar. Nu ska jag sätta mig i bilen för att åka iväg och köpa lite hämtmat, jag har dock inte riktigt bestämt mig vad vi ska äta än. Ta hand om er och håll er uppdaterade här på bloggen, vi får se om det blir någon glassbutik imorgon också!  


Kommentarer är stängda.