Massage fick mig att må bättre

Massage fick mig att må bättre

Hej alla läsare, nu mår jag äntligen bättre i kroppen. Jag lovade mig själv att börja träna på ett gym och eftersom jag var otränad borde jag tagit det försiktigt men jag tyckte att vikterna kändes lite väl lätta så jag tog för tunga vikter och sen det gick ett par dagar och då kunde jag knappt röra mig på grund av träningsvärk. Jag visste att det skulle bli svårt att stå ut tills träningsvärken försvann så därför ringde jag och bokade tid för massage i Tranås hos Annelies Puls & Paus, och jag fick komma nästan på en gång.

Hon som har företaget tog emot mig och sa att det är sällsynt att hon får klienter som är så stela och spända i kroppen som jag, så hon förstod verkligen att jag hade det svårt, och hon gav mig därefter en massage som var särskilt inriktad på att lösa upp spänningar och värk. Först gjorde det ont, men efter tio minuter började värken att lätta och efter en timma var alla muskler mjuka och avslappnade och jag kände en stor skillnad till det bättre. Gissa vem som riktigt studsade iväg hem efteråt, jo det gjorde jag, och jag blev på så gott humör så jag tog med familjen till en restaurang och beställde pizzor till hela familjen. Jag är glad över att jag kunde få hjälp genom denna massage här i Tranås och jag tyckte att det var värt att lägga några hundralappar på massage, och jag kommer säkert att gå dit igen någongång, för så bra tyckte jag att det var. Jag ska jag snart iväg och veckohandla och barnen ska med, så nu får jag allt ta och säga hejdå för denna gång och så får ni ha det gott tills vi hörs igen. 


Kommentarer är stängda.